Vakåsveien 9, 1395 Hvalstad

© 2020 by Vifix

Vifix Blikk er blikkenslagere og har en veldig viktig jobb hos oss. Taket er et av de viktigste elementene på et hus. Funker ikke taket, funker ikke huset. Derfor har blikkenslagerne våre blikk for både de små detaljene og de store linjene.

Med lang erfaring og bred kompetanse kan vi fikse det meste som har med tak og fasade å gjøre. Vi kan legge nytt tak eller fornye det gamle. Og vi kan montere takrenner, pipebeslag, takhatter, snøfangere og vindusbeslag.

Ingen prosjekter er like, og alle har ulike utfordringer. Derfor legger vi mye arbeid i å utforme og tilpasse arbeidet vårt etter dine krav og ønsker. Det er tross alt ditt hjem.

Pipebeslag

Pipebeslag beskytter pipa mot vær og vind. Vi tilpasser og monterer pipebeslag i flere former og utførelser - og lager spesialtilpassede beslag basert på dine mål og spesifikasjoner.

Produksjon

Vi lager alle typer beslag til tak og fasade, blant annet bordtakbeslag, gavl - og gesimsbeslag, skottrenner, vindubeslag og vindskibeslag. Du kan få beslagene i ulike materialer, som plastbelagte stålplater, lakkert stålplate, aluminium, sink og kobber.

Taktjenester

Vi er spesialister på takarbeid. Vi gir deg er trygt tak over hodet - uansett om det er snakk om takstein, takplater eller båndtekking.

Takomlegging

Vi gjør fullstendige takomlegginger med alle typer takbelegg, for eksempel takstein, takplater, decra og shingel. I tillegg fikser vi undertak, takrenner, takhatter, piper og vindskibeslag.

Send en førspørsel eller ring 908 54 052

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon