top of page
Hand Holding Color Swatches
Vifix_maler(black)_edited_edited.png

Vifix Maler gir farge til verden. I alle fall til din.

I tillegg til tradisjonelt malerarbeid, både innendørs og utendørs, gjør vi tapetsering, panelbehandling og beising. Trenger kjøkkeninnredninger eller møblene dine en lett og stødig hånd, fikser vi gjerne det også.

Til tross for at vi er en splitter ny del av Vifix-familien, har malerne våre både lang og bred erfaring. Vi legger flid i hvert strøk. Og garanterer et godt resultat uansett hva slags type malings - eller tapetseringsjobb det er snakk om.

Tradisjonelt malerarbeid
Vil du friske opp stua med en ny farge? Eller kanskje ytterveggen trenger et nytt strøk? Vi utfører alt av tradisjonelt malerarbeid - både inne og ute. Og vi sørger for et plettfritt resultat som holder seg over tid.
Dekorative maleteknikker
Vil du gi favorittveggen det lille ekstra? Ved hjelp av dekorative maleteknikker og effekter, som ton-i-ton, metallisk maling eller tilfeldige mønstre, kan vi gi deg personlige og særegne blikkfang.
Sprøytemaling
Ikke alt kan males med pensel og kost. Vi er mestere med malingssprøyter og fargelegger store flater på kort tid - og kan male områder som er vanskelige å nå med andre redskaper, som husvegger. Raskt og effektivt.
Tapetsering
Tapet er i vinden som aldri før. Heldigvis er vi gode på det også. Velg en dus og tidløs farge for en nedtonet, minimalistisk stil eller et vågalt mønster for et unikt uttrykk. Uansett tapet- vi legger den med nøyaktighet og tålmodighet.
bottom of page